Nou programa dedicat al cinema

Aquest diumenge a partir de les nou del vespre, estem d’estrena!

“Ningú no és perfecte” és un programa podcast de cinemacòmics i sèries de televisió. Les últimes estrenes cinematogràfiques aquí i als Estats Units, les xafarderies de les celebritats, les novetats del mercat del còmic nord-americà i nacional, els rodatges més esperats i les millors sèries de televisió internacionals són els plats forts del programa.

L’equip del programa està format per l’Ignasi Arbat, director, presentador i redactor de l’espai d’estrenes, la Marta Sanz, productora i redactora de recomanacions i produccions, en Jacint Casademont, redactor de les Notícies calentes i La crítica del tràiler, l’Aram Bonmatí, redactor de l’espai de còmics, en Francesc Morales, que ofereix un espai mensual relacionat amb el terror i el fantàstic, en Pau Garriga, que ens acompanya en els programes monogràfics, l’Agus Izquierdo, responsable de la secció aperiòdica de Star Wars, i en Sergi Toboso, responsable de la secció aperiòdica de Star Trek.

Un programa que no es perdria ni Spiderman, ni Angelina Jolie, ni fins i tot el capità Picard, perquè ni tan sols ells són perfectes.