Macrofesta il·legal a la Cellera de Ter

Una festa il·legal aquest dissabte al recinte de la central de Can Ribas, a la Cellera de Ter (la Selva), va acabar amb un enfrontament entre dos grups de joves, amb diversos ferits i un vehicle cremat.

Per si no fos poc, un dels implicats a la baralla ha gravat un vídeo en directe al seu compte d’Instagram, al qual ha tingut accés el Diari de Girona.

El noi que grava el vídeo, d’Anglès, ensenya orgullós la cremada de cotxes i amenaça de mort als ciutadans de Bescanó: “Baralla contra Bescanó. Els hem rebentat el cotxe. Vidres a terra. Ens hem liat a cops de puny. Sang. Bescanó, no torneu a trepitjar la central, ja hem rebentat un cotxe, a la següent us matem, fills de puta”.

Un assistent a la festa va donar l’avís d’incendi, cap a les tres de la matinada de dissabte. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar una dotació de Bombers i una del SEM, que van atendre alguns ferits lleus, i cinc patrulles dels Mossos.

La policia va identificar alguns dels assistents i va obrir-los diligències per incomplir les mesures anti-Covid, però no hi va haver detinguts. També investigarà els fets de la baralla.

L’Ajuntament ha sol·licitat una reunió amb la propietat de la nau i els Mossos d’Esquadra “per analitzar els fets i solucionar definitivament” aquest problema recurrent.