La primera escola de futbol femení de la comarca de la Selva, a Bonmatí

El futbol femení va “in crescendo”, també a les comarques de Girona. Anys enrere va ser l’Estartit la punta de l’iceberg, agafant el relleu el Sant Pere Pescador per continuar amb el llegat un Girona que actualment lluita a la Primera Divisió Nacional, a banda de treballar i pica pedra amb la base. No és l’únic exponent a la demarcació. S’hi ha sumat l’Escola de Futbol Femení (EFF) Bonmatí, la primera de la Selva. Naixia el passat mes de març i ho feia amb un propòsit molt clar. Té la vocació de promocionar i consolidar aquest esport a la comarca perquè totes les nenes i noies tinguin una opció real, duradora i totalment orientada.

Amb la voluntat de treballar en l’excel·lència i de disposar d’una metodologia pròpia i d’una àmplia estructura, l’EFF Bonmatí ofereix un ventall ben ampli de professionals (entrenadors, preparadors físics, nutricionistes, fisioterapeutes i d’altres especialistes) tot buscant l’èxit acadèmic de les seves jugadores. Es buscarà el rendiment immediat però sobretot la formació. Així que a banda de l’equip amateur ja existent, se’n crearan d’altres de més categories. L’edat mínima per formar-ne part són els 5 anys. Les inscripcions ja estan obertes i paral·lelament, l’EFF Bonmatí treballa per organitzar un campus.

Aquest mes d’abril comencen les jornades de portes obertes per donar a conéixer el projecte de la nostra Escola de Futbol Femení.

Us convidem a venir amb les vostres filles i us explicarem personalment en què consisteix.

Salut, esport i força Bonmatí!