Final de temporada del “Compàs de Cobla”

Tanquem la temporada més especial del programa, en què hem arribat als 25 anys d’existència, compartint estones amb gent de tots els àmbits sardanistes. Aquest programa el passarem recordant moments d’algunes de les moltes entrevistes que hem tingut amb representants de tots els àmbits del sardanisme i la música per a cobla.

Entre els talls escollits, recordem els inicis com a músic de tenora de Conrad Rafart, com es va crear l’agrupació Tradicions i Costums de Mollet del Vallès amb la secretària d’aquesta entitat, Núria Figuera i quins van ser els origens del concurs La Sardana de l’Any, amb Olga Puerto, filla del creador del concurs Jordi Puerto i membre de la comissió organitzadora.

També tenim un fragment del programa dedicat al 40è aniversari de la Flama de Farners, en què el seu trompetista i representant ens parla de la seva sardana Flama XL, i en l’àmbit de la innovació i la fusió, recordem entrevistes molt recents amb Marc Martínez, creador de Sonoritat 3D, Jaume Lleixà, director tècnic de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, i Edgar Massegú, qui ens explica l’origen del nom Biflats a partir d’una entrevista compartida amb l’impulsor del projecte Xavi Pendón.

Molt bon estiu a tothom i recordeu que tornarem al setembre, salut i sardanes!