El Sona Amer presenta una programació eclèctica i ambiciosa per aquest any 2021

Torna el Sona Amer amb una programació eclèctica i ambiciosa, amb les actuacions de Carola Ortiz, Cat Klezmer Trio, Ferran Albrich, Ensemble O Vos Omnes, La Companyia Minimíssima, l’Orquestra Mioritique i QBlues3.

Idea Associació Cultural i l’Ajuntament d’Amer, amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Catalunya, Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Selva, han programat un total de set concerts que es repartiran entre els mesos de gener a abril i ompliran de bona música, un any més, aquesta vila selvatana.

Sona Amer presenta una cartellera diversa quant a estils però amb el denominador comú d’una qualitat musical de primer nivell, tal com ens tenen acostumats els seus organitzadors. Una aposta notable que apropa espectacles habituals a les grans sales al teatre d’un poble petit com Amer, i una prova més de com la cultura pot impulsar el desenvolupament econòmic i esdevenir un fet diferencial en el territori.

La venda d’entrades es farà a les oficines de l’Ajuntament d’Amer, Al Museu Etnològic Lluís Sidera i online a idea.entradium.com

El Teatre El Casal s’adaptarà a totes les mesures que marquin les autoritats sanitàries a cada espectacle.