Campus d’Estiu del Girona FC

Un any més, el Campus del Girona FC 2021 estarà sota la direcció tècnica-esportiva de Carles Planchart (entrenador assistent del Manchester City) i de Jordi Guerrero (exentrenador del Girona FC).

El Campus mantindrà un format de tecnificació, on prioritzarem els aspectes tècnics i tàctics més importants per el desenvolupament del jugador. Degut a la situació que estem vivint, l’activitat principal serà el futbol. 

En aquest Campus viuràs una experiència 100% Girona FC i a més, cada nen rebrà dues equipacions oficials Puma del Girona FC!  Aquest any i com a novetat, farem trobades virtuals amb els jugadors del primer equip del Girona FC, aprendran amb els entrenadors del club i gaudiran de xerrades de nutrició i hàbits saludables pels nutricionistes del Girona FC.

Al Campus del Girona FC hi haurà molt de futbol!! Treball tècnic/tàctic, competicions de futbol 7, entrenaments específics per a porter, correcció tècnica mitjançant vídeo anàlisi, 3×3, FUTTOC i alguna sorpresa més que intentarem realitzar si la situació ens ho permet!

El Campus del GIRONA FC aquest any se celebrarà a les seus  de Torres de Palau (Girona), Municipal Mas Oliva (Roses), Camp Municipal de Castell d’Aro (Castell d’Aro) i Camp Municipal de Bonmatí (Bonmatí), on inaugurarem el nostre primer Campus femení.

Inscripcions obertes a totes les nenes d’entre 5 i 15 anys a l’adreça de correu electrònic: campusbonmati@gironafc.cat