Art Natura (Land Art)

Les entitats culturals CAOS d’Osor i EXCÈNTRICA de Sant Hilari Sacalm han obert el període d’inscripcions per a artistes que desitgin participar en la quarta edició d’Art Natura-Land Art a la subcomarca de les Guilleries.

L’activitat tindrà lloc els dies 08, 09 i 10 d’abril de 2022, i està inclosa dins del programa del Dia Internacional de l’Art que coordina el Bòlit (Centre d’Art Contemporani) per a Girona i comarques.

El projecte neix com una manifestació d’art contemporani amb l’objectiu de difondre i donar un valor afegit al ric patrimoni natural de les Guilleries. L’edició d’enguany també vol posar l’art com a eina de denúncia a l’amenaça mediambiental i social al projecte d’instal·lació d’una pedrera al bosc de la Fenosa, prop de les Mines d’Osor.

Per aquest motiu s’ha escollit com a escenari de treball l’espectacular bellesa de la riera d’Osor. Les obres es concentraran en tres trams ben definits: bosc de la Fenosa (Mines d’Osor), Osor (Tram urbà de la riera) i ruta dels Carboners (Sant Hilari Sacalm).

Es pot descarregar més informació, bases i fotografies dels espais en el següent Enllaç

També a les xarxes socials d’ EXCÈNTRICA i CAOS Land Art

Contacte: caos.osor@gmail.com